Haber Arsivi ;

Yılların Öğretmeni KASEV'de

11.01.2011 Tarihinde sisteme eklendi.

Ülkemizde Emekli Öğretmenlere En İyi Hizmeti Veren KASEV Vakfı YILLARIN ÖĞRETMENİ KASEV’DE KASEV (Kadıköy Sağlık Eğitim Merkezi Vakfı) 1986 yılında kurulmuş, sağlık, sağlık eğitimi, sosyal hizmet, yaşlılık hizmetleri, yaşlı sağlığı ve çevre sağlığı hizmetlerini amaç edinmiş bir gönüllü kuruluştur.

Kamuya yararlı, kar amacı gütmeyen, gönüllü çalışmalar yapmaktadır. Ülkemizde emekli ve hasta yaşlılarımıza en iyi hizmeti vermek, modern ve çağdaş bir hizmet sunmak için küçük küçük bağışları en iyi şekilde değerlendirerek, 1991- 1997 döneminde 6 katlı, 140 odalı, 135 yaşlıya tıbbi bakım ve güvenli bir yaşam sağlayacak tesislerini gerçekleştirmiştir.

Huzurevimizde yaşamlarını süren öğretmenlerimiz arasında çok kıdemli öğretmenlerde var. Bu yıl “dalya” diyen emekli kimya öğretmeni Haslet HAKDİYEN de öğrencileri ile beraber KASEV’de yaşıyor. İstanbul doğumlu olup, Erenköy Kız Lisesi ile İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümünün ilk mezunlarındandır.

Haydarpaşa Lisesinde aralıksız 35 yıl çalışan daha sonra da çeşitli okullarda görev alan, Haslet HAKDİYEN bugünde canlı olan hafızasıyla geçmişi, çok güzel anıyor. KASEV’de mutlu günler geçiriyor. Değerli öğretmenimize sağlıklar diliyorum. Fotoğrafta Haslet öğretmen, 1959 yılında mezun ettiği öğrencisi KASEV Vakfı Başkanı Kamil Çetin ORALER’e geçmiş günleri anlatıyor.

Kasev Vakfı Huzurevi İrtibat Tel: 0533 657 73 78